We zijn Dilara Telecom

Your trusted source for smartphone and tablet repair

Snelle, betaalbare mobiele telefoons en tablet reparatie .

Uw gadgets spelen een grote rol in uw professionele, persoonlijke en schoolleven. Wanneer uw telefoon of tablet breekt, wilt u dat een expert de reparatie afhandelt. Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Met vele jaren ervaring in de elektronica-reparatiesector, kunnen we de klus snel en effectief klaren.

Wij kunnen u verzekeren dat wij alles hebben gezien! Van smartphones die door een auto zijn overreden, tot aan tablets die een duik in een zwembad hebben genomen. We zijn voorbereid op alles wat op onze pad komt.

Elke Dilara Telecom technicus ondergaat een intensief trainingstraject. Wij zorgen er constant voor dat de kennis up-to-date is, dus voor ons is geen enkel apparaat te nieuw en geen technologie te gecompliceerd.

”Dilara Telecom gelooft in de simpele waarheid dat kwaliteitswerk, groei en succes oplevert.” S Durgun

[iconbox icon_fontawesome=”fa fa-heart-o” tag=”h4″ title=”Houden van mensen”]

Liefde is waar het is. Wij geloven dat liefde het belangrijkste gebod is in het leven en daarom is liefde het belangrijkste onderdeel van ons bedrijf. Liefde is bij Dilara Telecom nummer 1 van kernwaarde.
[/iconbox]

[iconbox icon_fontawesome=”fa fa-money” tag=”h4″ title=”Het gaat om de klant en niet om de euro’s.”]

We hebben Dilara Telecom opgericht met deze fundamentele kernwaarde en we geloven dat de waarde van mensen meer waard is dan de waarde van geld. Het resultaat van het op de eerste plaats brengen van mensen zal altijd het voordeel van het verdienen van geld overstijgen.

[/iconbox]

[iconbox icon_fontawesome=”fa fa-american-sign-language-interpreting” tag=”h4″ title=”Integriteit Hebben”]

“Integriteit is wat je doet als niemand kijkt; het doet altijd het goede, zelfs als het in je nadeel werkt. “. De juiste keuze is zelden de gemakkelijkste maar het is altijd de juiste keuze. Dus in essentie doen we er alles aan om het juiste te doen.

[/iconbox]

[iconbox icon_fontawesome=”fa fa-thumbs-o-up” tag=”h4″ title=”Wees positief en optimistisch”]Deze kernwaarde is noodzakelijk om een winnend leven te bouwen. Mensen vinden kracht, energie, zelfvertrouwen en creativiteit bij het zij van positief en optimistisch. We moeten deze kernwaarde omarmen en uitvoeren terwijl we de negatieve kijk op het leven terugdringen willen, de waarheid is … Attitudes zijn besmettelijk.[/iconbox]
[iconbox icon_fontawesome=”fa fa-smile-o” tag=”h4″ title=”Lever goede service”]

Wij geloven dat onze klanten niets minder dan het beste verdienen, dus we raden aan om wat harder te werken en een beetje verder te gaan om onze klanten te laten zien dat we ze echt willen verrassen.

[/iconbox]

[iconbox icon_fontawesome=”fa fa-tachometer” tag=”h4″ title=”Wees klaar”]

Om te groeien, is het essentieel om je voor te bereiden en klaar te zijn. Leven in het moment is hier de sleutel en omhelzen wat je ook tegenkomt kan een houding en de bereidheid om je best in het proces te geven.

[/iconbox]

[iconbox icon_fontawesome=”fa fa-search” tag=”h4″ title=”Gratis diagnose”]

Wij geloven in een transparant reparatieproces en dat begint met duidelijke en vooruitstrevende prijzen. Als u niet zeker weet wat er mis is met uw apparaat, maken we het onderzoek voor u graag gratis. Zodra we bepalen wat er nodig is voor uw reparatie, nemen wij contact met u op voor een offerte die u vrijblijvend kunt annuleren. U kunt ervoor kiezen om door te gaan met een reparatie, of niet, de keuze is altijd aan u.

[/iconbox]

[iconbox icon_fontawesome=”fa fa-usd” tag=”h4″ title=”Lage prijsgarantie”]

Herstellen van uw apparaat zou de bank niet moeten breken. Onze lage prijsgarantie zorgt ervoor dat we altijd de beste prijs bieden aan onze klanten. Breng gewoon de gepubliceerde prijs van een lokale concurrent voor dezelfde reparatie in en we zullen hun prijzen matchen en verslaan met €5. Let op, de reparatieprijs moet een regelmatig gepubliceerde prijs zijn en het aanbod is niet van toepassing op specials, kortingsbonnen of andere kortingen.

[/iconbox]

[iconbox icon_fontawesome=”fa fa-bolt” tag=”h4″ title=”Snelle Reparatie”]

Van vriendelijke en informatieve technici tot het online volgen van reparaties, we maken reparatie eenvoudig. We weten hoe belangrijk uw apparaat voor u is, dus we beloven u het zo snel mogelijk terug te sturen en u op de hoogte te houden van elke stap. De meeste van onze populaire reparaties kunnen zelfs worden uitgevoerd terwijl u wacht!

[/iconbox]

[iconbox icon_fontawesome=”fa fa-wrench” tag=”h4″ title=”180-Day Warranty”]

In het zeldzame geval dat u een probleem ondervindt met uw gerepareerde apparaat, ondersteunen we al onze reparaties met een garantie van 180 dagen en voor originele onderdelen 1 jaar zonder problemen.

[/iconbox]

[iconbox icon_fontawesome=”fa fa-shield” tag=”h4″ title=”Data Protection”]

Het Dilara Telecom-team werkt volgens strikte gegevensbescherming en privacyrichtlijnen, zodat u erop kunt vertrouwen dat u in veilige handen bent wanneer u ons vraagt iPhone-reparaties, iPad-reparaties en Samsung Galaxy-reparaties uit te voeren. We zetten ons in om onze klanten een ongeëvenaard service niveau te bieden.

[/iconbox]

[iconbox icon_fontawesome=”fa fa-cubes” tag=”h4″ title=”Experienced”]

Wij zijn een GEZONDE en geopereerde onderneming en we zijn al jaren actief in de draadloze industrie

[/iconbox]