Snelle, betaalbare mobiele telefoons en tablet reparatie 

 

We zijn Dilara Telecom

gsm2 check

Uw gadgets spelen een grote rol in uw professionele, persoonlijke en schoolleven.

Wanneer uw telefoon of tablet breekt, wilt u dat een expert de reparatie afhandelt. Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met vele jaren ervaring in de elektronica-reparatiesector, kunnen we de klus snel en effectief klaren.
gsm2 check

Wij kunnen u verzekeren dat wij alles hebben gezien!

Van smartphones die door een auto zijn overreden, tot aan tablets die een duik in een zwembad hebben genomen. We zijn voorbereid op alles wat op onze pad komt. Elke Dilara Telecom technicus ondergaat een intensief trainingstraject. Wij zorgen er constant voor dat de kennis up-to-date is, dus voor ons is geen enkel apparaat te nieuw en geen technologie te gecompliceerd.

Ervaren technici 


Door ruim 10 jaar actief te zijn in deze sector hebben wij voldoende ervaring opgedaan. Alle telefoon en tablet reparaties van alle merken (iPhone, Samsung. Xiaomi, Oppo etc.) klaar terwijl u wacht.

”Dilara Telecom gelooft in de simpele waarheid dat kwaliteitswerk, groei en succes oplevert.” S Durgun

 

Met Liefde


Liefde is waar het is. Wij geloven dat liefde het belangrijkste gebod is in het leven en daarom is liefde het belangrijkste onderdeel van ons bedrijf. Liefde is bij Dilara Telecom nummer 1 van kernwaarde.

We hebben Dilara Telecom opgericht met deze fundamentele kernwaarde en we geloven dat de waarde van mensen meer waard is dan de waarde van geld. Het resultaat van het op de eerste plaats brengen van mensen zal altijd het voordeel van het verdienen van geld overstijgen.

“Integriteit is wat je doet als niemand kijkt; het doet altijd het goede, zelfs als het in je nadeel werkt. “. De juiste keuze is zelden de gemakkelijkste maar het is altijd de juiste keuze. Dus in essentie doen we er alles aan om het juiste te doen.
Deze kernwaarde is noodzakelijk om een winnend leven te bouwen. Mensen vinden kracht, energie, zelfvertrouwen en creativiteit bij het zij van positief en optimistisch. We moeten deze kernwaarde omarmen en uitvoeren terwijl we de negatieve kijk op het leven terugdringen willen, de waarheid is … Attitudes zijn besmettelijk.
Wij geloven dat onze klanten niets minder dan het beste verdienen, dus we raden aan om wat harder te werken en een beetje verder te gaan om onze klanten te laten zien dat we ze echt willen verrassen.
Om te groeien, is het essentieel om je voor te bereiden en klaar te zijn. Leven in het moment is hier de sleutel en omhelzen wat je ook tegenkomt kan een houding en de bereidheid om je best in het proces te geven.